Sri Lanka si Maldive-circuit clasic si sejur


Acasă » Destinații exotice » Sri Lanka si Maldive-circuit clasic si sejur
Zona turistică: Colombo, Western Province
Preț: 1636€ /
Destinație: Sri Lanka
Tip transport: Avion
Cazare: Hotel
Masă: Mic dejun
Cuvinte cheie: circuit clasic sri lanka sejur maldive zbor budapesta
Cere Oferta

circuit clasic Sri Lanka+sejur Maldive

zbor din Budapesta

8 nopti/11 zile

Program detaliat:

Ziua 1: Decolare din Budapesta cu destinatia Colombo, zbor cu escala.

Ziua 2: Sosire in Sri Lanka,transfer in Negombo,cazare – posibilitate pentru plaja.

Ziua 3: dupa mic dejun excursie la manastirea in stanca de la Dambulla.Pe drum vom vedea plantatii de orez,cocos,ananas,arbori de cauciuc si vom traversa mai multe sate.La Dambulla putem admira statuile si picturile murale,care reprezinte diferite ere din cultura budista.Dupamasa excursie in orasul vechi Polonnaruwa,centrul dinastiei sinhaleze din sec XI-XII,azi uitata de timp si cucerita de jungla . Majoritatea palatelor,templelor, bazinelor, statuilor uriase au fost distruse in timp,locul fiind protejat Unesco.Dupa terminarea programului ne continuam calatoria catre Sigiriya unde va fi cazarea.

Ziua 4: mic dejun in Sigiriya,dupa care cucerim ’’stanca leului’’, cu acelasi nume. In secolul V regele Kassapa a contruit un castel si fortareata deasupra acesteia.Ruinele acestora ilustreaza dimensiunile fostelor constructii .De pe terasele de pe stanca se deschide o panorama superba asupra intregii zone.Continuam calatoria catre Matale,intr-o gradina de condimente,unde degustam o parte din acestea.Dupa masa sosire in zona montana Kandy,ultima resedinta a regilor Sinhala ,unde seara participam la un program folcloric.Cazare in Kandy.

Ziua 5: dupa mic dejun , tur de oras Kandy cu autocarul, se viziteaza Templul Dintelui,lacul Kandy,gradina botanica Peradeniya. Continuam calatoria catre orfelinatul de elefanti de la Pinnawela,locul unde elefantii ramasi orfani in jungla sunt ingirjiti si invatati sa presteze diferite munci.La terminarea programului pornim catre cazare(fiecare la hotelul ales)

Ziua 6: transfer la aeroport,zbor catre Maldive cu aterizare in Male. Transfer catre hotelul ales.

Ziua 7-9: odihna pe malul Oceanului Indian,posibilitate de activitati sportive sau excursii facultative.

Ziua 10: check-out, transfer aeroport.

Ziua 11: Sosire la Budapesta in jurul pranzului.

Programul porneste daca sunt minim 10 persoane inscrise!