Sri Lanka-circuit clasic si sejur, octombrie 2017


Acasă » Circuite » Sri Lanka-circuit clasic si sejur, octombrie 2017
Zona turistică: Colombo, Western Province
Preț: 929€ / PERSOANĂ
Destinație: Sri Lanka
Tip transport: Avion
Cazare: Hotel
Masă: Mic dejun
Cuvinte cheie: circuit sejur sri lanka zbor budapesta
Cere Oferta

zbor din Budapesta

8 nopti / 10 zile

circuit clasic si sejur

Program detaliat:

Ziua 1: Decolare din Budapesta cu destinatia Colombo, zbor cu o escala in Europa Sosire in Sri Lanka,transfer in Negombo,cazare – posibilitate pentru plaja.

Ziua 2: dupa mic dejun excursie la manastirea in stanca de la Dambulla.Pe drum vom vedea plantatii de orez,cocos,ananas,arbori de cauciuc si vom traversa mai multe sate traditionale .La Dambulla vom putea admira statuile si picturile murale,care reprezinta diferite ere din cultura budista.Dupamasa excursie in orasul vechi Polonnaruwa,centrul dinastiei sinhaleze din sec XI-XII,azi uitata de timp si cucerita de jungla . Majoritatea palatelor,templelor, bazinelor, statuilor uriase au fost distruse in timp,locul fiind protejat Unesco.Dupa terminarea programului ne continuam calatoria catre Sigiriya unde va fi cazarea.

Ziua 3: mic dejun in Sigiriya,dupa care cucerim ’’stanca leului’’, cu acelasi nume. In secolul V regele Kassapa a contruit un castel si o fortareata deasupra acesteia.Ruinele acestora ilustreaza dimensiunile fostelor constructii.De pe terasele de pe stanca se deschide o panorama superba asupra intregii zone.Continuam calatoria catre Matale,intr-o gradina de condimente,unde degustam o parte din acestea.Dupa masa sosire in zona montana Kandy,ultima resedinta a regilor Sinhala ,unde seara participam la un program folcloric.Cazare in Kandy.

Ziua 4: dupa mic dejun , tur de oras Kandy cu autocarul, se viziteaza Templul Dintelui,lacul Kandy,gradina botanica Peradeniya. Continuam calatoria catre orfelinatul de elefanti de la Pinnawela,locul unde elefantii ramasi orfani in jungla sunt ingirjiti si invatati sa presteze diferite munci.La terminarea programului pornim catre cazare(fiecare la hotelul ales)

Ziua 5-8: Odihna,baie,plaja pe plajele cu nisip fin.Hotelurile ofera diverse programe facultative cum ar fi :tur de oras Negombo (piata locala,piata de peste,bisericile romano catolice,cumparaturi),plimbare cu barca cu motor prin lagunesau cu catamaranul pe mare.

Ziua 9: inainte de masa excursie facultativa cu ghid vorbitor de engleza , Colombo: principalele biserici si cladiri, excursie cu autocarul care are loc daca sunt inscrise min 7 persoane. Dupamasa transfer la aeroport.

Ziua 10: aterizare la Budapesta inainte de pranz.

Programul porneste daca sunt minim 10 persoane inscrise!

Pretul include 19 Octombrie 2017
Circuit + Hotel J*** 929 Eur
Circuit+ Rani Beach Hotel*** 995 Eur
Circuit + Paradise Beach Hotel*** 1059 Eur
Circuit + Club Hotel Dolphin**** 1079 Eur
Circuit + Suriya Luxury Resort**** 1115 Eur
Circuit + Jetwing Lighthouse***** 1215 Eur

 

bilet de avion din Budapesta zbor Qatar Airways,circuit cu autocare cu AC,ghid local vorbitor de limba maghiar si insotitor de grup maghiar,cazare in camere duble,mic dejun,tansfer aeroport.

taxa de aeroport 330 Eur/pers,asigurare storno si medicala, taxa de viza 40Eur/pers,bilet de intrare la obiectivele turistice 120 USD/pers (se achita la fata locului) ,bacsis.