Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astir Beach Hotel


Descriere

Locație: Astir Beach Resort este situat pe plaja de nisip din Laganas, una dintre cele mai mari plaje din Grecia, 9 km lungime, curate nisipoase, cu adâncime, caldă și senină, la 6 kilometri de aeroport, la 7 km de orașul Zakynthos și la 7 km de portul. Hotelul este situat la o mică distanță de multe sate tradiționale (Kalamaki, Pantokratoras, Lithakia, Keri), unde puteți admira arhitectura veche a insulei și puteți gusta mâncăruri tradiționale.
Dotari camere: Hotelul este format din 83 de camere, duble si triple.Toate camerele sunt dotate cu balcon / terasa, aer conditionat (incluse in pret numai in iulie si august), TV, frigider (contra cost), telefon, radio si baie cu duș.
Facilitati hotel: Hotelul are: piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit), sala de mic dejun, room service, terasa, bar la piscina, bar, snack bar, salon, fitness, seif si parcare. Pe plajă sunt plătite șezlonguri și umbrele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.