Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOMINA ELISIR HOTEL & RESORT


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sharm el-Sheikh, la nici 5 minute de plajă. Cel mai apropiat aeroport este Sharm El Sheik (SSH), distanța este de aproximativ 7 km.

Dotări

Hotelul oferă 86 de camere pe 2 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina cu o zonă exterioară și o zonă pentru copii garantează răcorire și odihnă activă. O cadă cu hidromasaj (gratuit) îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă și tir cu arcul. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună și o baie de aburi, și, contra unei taxe suplimentare - un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un cazinou oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un bar și un lobby bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (bufet și à la carte). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie