Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillion Club Resort


Descriere

"Localizare: Hotelul este situat la 5 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 20 km de Golful Naama Bay şi la 24 km de Oraşul Vechi, în golful Nabq Bay, pe ţărmul mării. Construit în anul 2001, hotelul este alcătuit din corpul principal de 3 etaje, 8 cladiri de 2 şi 3 etaje, şi dispune de 350 camere. Oaspeţii au posibilitatea de a se folosi de facilităţile a 2 hoteluri (Sea Life şi Sea Club). Nu se acceptă animale de companie. Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu baie proprie cu duş, uscător de păr, telefon direct, mini-bar (contra cost), seif, A/C individual, TV-satelit, pardoseală-gresie. Facilitatile hotelului: Iată facilităţile hotelului: recepţie 24 h, room service 24 h (contra cost), 7 restaurante, 5 baruri, parcare (gratuit), coafor (contra cost), sală de conferinţe (contra cost), medic la cerere (contra cost), spălătorie (contra cost), magazine, internet café, comandă taxi, autocar până în centrul oraşului Naama Bay. Sport si agrement: Gratuit: sală de fitness, aerobic, aerobic în apă, water polo, darts, volei pe plajă, programe de animaţie. Contra cost: biliard, saună, jacuzzi, masaj, baie de aburi, ping pong, teren de fotbal, squash, Spa & Wellness, centru de diving. Piscina: Hotelul dispune de piscină exterioară cu secţiune încalzită pe timpul iernii. Facilitati pentru copii: Loc de joacă, secţiune în piscina exterioară, scaune speciale în restaurant, serviciu de baby sitting (la cerere, contra cost), mini club, pătuţ (la cerere). Plaja: Plajă proprie cu nisip. "

Localizare

Hotelul este situat intr-o zona binecunoscuta pentru vederi magnifice si o frumusete naturala remarcabila. Sea Club Resort este situat la doar cateva minute de mers pe jos față de plajă. Resortul este situat la aproximativ 20 min de mers cu masina (18,5 km) de popularul golf Naama, unde se pot gasi numeroase restaurante si magazine, iar Aeroportul Sharm el Sheikh se afla la aproximativ 5-8 minute de mers cu masina (7,3 km).

Cele mai populare atractii din zona sunt reprezentate de: Hard Rock Cafe Nabq Bay (6,1 km), SOHO Square Sharm El Sheikh si La Strada Mall (6,7 km), Porto Sharm (6,8 km), Pataya Beach Club si Nabq Bay (8,2 km), Formula 1 Ghibli (11,9 km), International Congress Center - Jolie Ville Hotels (18,4 km), Il Mercato Mall si Alf Leila Wa Leila (26,2 km), Rezervatia Naturala Ras Mohammed (53,4 km).

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele servicii si facilitati precum: acces imediat la plaja, zona de plaja privata, terasa, gradina, sapte restaurante, 12 baruri, trei piscine in aer liber, serviciu de concierge, bancomat, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, check-in/check-out express, receptie deschisa nonstop, internet Wi-Fi contra cost, aer conditionat, magazine (în unitatea de cazare), magazin de suveniruri/cadouri, barbier/salon de frumusete, room service, personal multilingv (araba, engleza standard, germana, italiana, rusa). O plaja eleganta leaga acest hotel de Sea Life Resort, iar oaspetii sunt invitati sa utilizeze toate restaurantele, barurile si facilitatile disponibile. Oaspetii beneficiaza de servicii all inclusive nonstop si de un concept de oferta culinara variata, putand consuma alimente si bauturi la barurile si restaurantele hotelurilor partenere din cadrul Sea Group Resorts.

Facilitati camere

Resortul pune la dispozitia oaspetilor 377 de camere, inclusiv camere conectate si camere cu acces pentru persoanele cu handicap. Camerele standard, superioare si suita de familie au o suprafata de 42 m2 (inclusiv balconul). Acestea sunt elegant mobilate si decorate, spatioase si confortabile si includ aer conditionat, internet Wi-Fi, mini-bar, TV LCD prin satelit, telefon direct, mini-frigider, seif digital, baie privata, uscator de par, sistem de alarma de incendiu, facilitati de ceai si cafea, balcon privat sau terasa.

Activitati/Divertisment

In cadrul resortului oaspetii au la dispozitie divertisment de seara, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare, la un cost suplimentar), animatori, snorkelling (cost extra), scufundari (cost suplimentar), darts (contra cost), windsurfing (cost suplimentar), tenis de masă (contra cost), biliard (cost extra), teren de tenis (cost suplimentar), piscina in aer liber (deschisa tot anul), baie turceasca/ baie de aburi (contra cost), masaj (cost extra), spa si centru de wellness (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sauna (contra cost).

Oaspetii pot solicita un masaj relaxant la Spa sau se pot bucura de o sedinta la sauna sau in baia de aburi. Hotelul are o plaja privata care se intinde pe o lungime de maxim 700 de metri si are vedere la cea mai buna priveliste a insulei Tiran si faimoasa epava Million Hope Wreck.

Facilitati pentru copii

Copiii se pot distra in piscina speciala pentru copii, la clubul copiilor, locul de joaca complet echipat cu program de animatie multilingva, Kids Mini Disco (zilnic la 20:30 in Amfiteatru)

Alte facilitati pentru copii: patut copii, scaune inalte in restaurante, baby sitter cu personal multilingv (cost extra, rezervare necesara), Kids Corner cu meniu pentru copii la restaurantul principal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.