Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS SHARM RESORT


Descriere

Situat pe o faleza din Ras Om El Seid, acest complex de pe plaja ofera vedere panoramica la Muntele Sinai. Facilitatile includ o plaja privata, mai multe piscine si un teren de tenis.
Camerele de la Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros au aer conditionat si interior modern, cu accente traditionale egiptene. Toate camerele includ minibar, TV prin satelit i baie privata. Se asigura room service non-stop.
Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros are 2 piscine cu apa dulce si 2 piscine pentru copii. Plaja privata cu nisip a hotelului are o lungime de 1000 de metri si este accesibila cu un lift panoramic.
De luni pana sambata, personalul de divertisment organizeaza diverse jocuri si activitati. De asemenea, Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros pune la dispozitie un internet cafe, magazine si un centru de fitness.
Restaurantul tip bufet serveste specialitati egiptene si internationale. Oaspetii pot savura preparate din bucataria italiana la restaurantul italian al complexului Albatros Sharm. Cafeneaua Montimare ofera muzica live in fiecare zi.
Aeroportul International Sharm el-Sheikh este situat la 18 km de Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros si la 10 km de Naama Bay.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.