Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GURAL PREMIER TEKIROVA


Descriere

www.guralpremier.com
Localizare: Hotelul este situat la 75 km de aeroportul orasului Antalya, la 17 km de orasul Kemer, in statiunea Tekirova, pe malul marii.

Cazare: Hotelul are in total 583 camere localizate in cladiri cu 2-3 etaje: camere Deluxe (55mp, un dormitor cu pat matrimonial si un pat normal, max 2+1 pax), camere Deluxe Family (80mp, doua dormitoare separate, o baie, max 4 pax), camere Superior Family (90mp, doua dormitoare separate, doua bai), camere Deluxe Pool (50mp, camera standard cu acces direct in piscina, max 2+1 pax), camere Deluxe Pool Family (80mp, doua dormitoare, o baie, acces direct la piscina, max 4 pax). Toate camerele sunt dotate cu: baie private cu Jacuzzi, dus, uscator de par, aer conditionat functional 24h, telefon, TV satelit, LCD TV, canale de muzica, seif, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare, prajiturele, ciocolata, alune), ceainic, ceai si cafea, conexiune Wi-Fi, balcon.
Camere speciale: Superior Pool Suit (100 mp, un dormitor, un living, o baie cu Jacuzzi, acces direct la piscina), Superior Pool Grand Suit (150 mp, doua dormitoare, un living, doua bai, una cu Jacuzzi, acces direct din terasa in piscina), Superior Villa, Presidential Villa si King Suit. Oaspetii acestor tipuri de cazare au concept special VIP.

Servicii: Premiere Ultra All Inclusive – 24 ore, tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei la Snack Bar sau la restaurantele de pe plaja sau de la piscina, patiserie, toate bauturile locale standard si de import alcoolice si racoritoare, sucurile naturale de fructe, inghetata, mini bar. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale premium de import, vinurile speciale, restaurantele A La Carte – cu rezervare in avans, vinurile imbuteliate, sampania, narghilea.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte: Ottoman palace – turcesc, Gusto – italian, Dalyan – mediteranean, Dragon – chinezesc, restaurant pentru gustari, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, curatatorie, magazine, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, rent a car.

Plaja: Hotelul are plaja privata de nisip si pietris cu sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private sunt contra cost si trebuie rezervate in avans.

Sport si divertisment: Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park cu 27 de tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa, dart, tragere cu arcul. Contra cost: terenurile de tenis, lectii si echipamente de tenis, toate tipurile de masaj, sporturile nautice, biliard, centru SPA si Wellness.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii pe plaja si la piscina, spectacole seara, muzica live. Pentru copii cu varste intre 0-17 ani: Happy Land Mini Club.

Hotel Gural Premier Tekirova (ex Ali Bey Tekirova) este situat la 75 km de aeroportul orasului Antalya, la 17 km de orasul Kemer, in statiunea Tekirova, pe malul marii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.