Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AROMA BOUTIQUE HOTEL


Descriere

Aroma Boutique Hotel este o proprietate de 4 stele situată în Side (Antalya) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 18 camere. Camerele de la Aroma Boutique Hotel au în dotare aer condiționat și Tv. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

Aroma Boutique Hotel pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Aroma Boutique Hotel se află la 25 km de Orașul Side și la 73 km de Aeroportul Antalya.


Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 73 km
Aeroportul Gazipasa - 79 km

Puncte de interes
Orașul Side - 25 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Recepție non-stop
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Piscină exterioară
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Parcare la proprietate
Boutique hotel