Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fruit & Spice Wellness Resort


Descriere

Amenajate în stil specific din Zanzibar, cu acoperiș makuti și mobilier local, unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat, ventilator de tavan, minibar și TV prin satelit. Fiecare pat este protejat cu o plasă de țânțari. Vilele sunt luxoase și mai spațioase și prevăzute cu piscină privată. Cu vedere la piscină, restaurantul principal al complexului servește micul dejun și cina, incluzând mâncăruri diverse, de la preparate mediteraneene la specialități locale. La barul de la piscină sau în hol sunt disponibile gustări, băuturi și cocktailuri. La Fruit & Spice Wellness Resort Zanzibar veți găsi o zonă de plajă artificială, o piscină în aer liber, săli de conferințe și un lounge comun.
Spa-ul Jungle furnizează diferite servicii de masaj și tratamente de înfrumusețare. De asemenea, oaspeții pot să se antreneze la centrul de fitness sau să joace tenis de masă. În îmrejurimi se pot organiza activități și sporturi nautice, precum scufundări, snorkelling, kite surfing și pescuit. Complexul este la 57 km de Stone Town și de Aeroportul Internațional din Zanzibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.