Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Bay Hotel & Suites


Descriere

The Bay Hotel & Suites are 4 stele, se află pe o proprietate spațioasă, pe plaja sa de nisip privată din Vassilikos și este înconjurat de grădini. Oaspeții beneficiază de șezlonguri de plajă gratuite și de o piscină de 250 mp.
Camerele și suitele sunt amenajate în tonuri neutre, cu mobilier modern. Toate unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și frigider. Unele camere includ o zonă de living separată. Balcoanele oferă vedere la Marea Ionică sau la munte și grădină.
Proprietatea cuprinde un restaurant interior și un restaurant în aer liber, iar oaspeții pot lua un mic dejun tip bufet în fiecare dimineață. Barul servește băuturi și cafea pe tot parcursul zilei.
Oaspeții de la The Bay Hotel & Suites pot să se relaxeze în zona mobilată de la piscină sau să savureze o băutură și să vizioneze emisiuni la TV în lounge-ul din hol. Oaspeții mai activi vor aprecia cele 2 terenuri de tenis, cada cu hidromasaj și sauna. Și pentru oaspeții mai tineri există numeroase facilități, cum ar fi o piscină pentru copii și un club al copiilor.
The Bay Hotel & Suites se găsește la aproximativ 14 km de orașul Zante, la 16 km de aeroport și la 10 km de stațiunea animată Argasi. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.