Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO ILIESSA


Descriere

LOCALIZARE: Aparthotel Porto Iliessa este localizat central, chiar pe plaja din Argassi, la scurta distanta de orasul Zakynthos, potrivit pentru familii.


FACILITATI HOTEL: Hotelul este pe plaja si dispune de: receptie 24 de ore, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, bar cu TV prin satelit, biliard, jocuri electronice, restaurant a la carte, snack bar, magazine.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele au in jur de 25 mp, au vedere la mare sau la piscina si dispun de urmatoarele facilitati: aer conditionat, TV, telefon, au 2 camere spatioase ( dormitor si living ), bucatarie echipata, mini frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon spatios, conexiune internet wireless, pot acomoda de la 2 la 5 persoane.


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1*/ 2*/ unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.