Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palazzo Din Zante Hotel & Water Park


Descriere

Hotelul este situat în zona Vassilikos, pe un deal care oferă o vedere panoramică la mare, aproape de hotelurile Zakynthos Zante Imperial și Royal. Cu o ascensiune până la plajă se poate afla la 80 m de hotel. Distanța până la aeroport este de 17 km.
Facilitățile hotelului: Această proprietate fermecătoare pe plajă este construită într-o formă U în jurul unei piscine. Acesta cuprinde un total de 166 camere, inclusiv 3 apartamente. Stilul hotelului este inspirat de arhitectura Ionică și oferă mobilier în stil neo-clasic în hol. Facilitățile oferite oaspeților la această unitate cu aer condiționat includ o zonă de lobby cu recepție non-stop și serviciu de check-out, un seif hotel, o facilitate de schimb valutar, un vestiar și acces la lift. Oaspeții au un salon de coafură, o sală de jocuri și un salon TV la dispoziția lor și există o cafenea. Acestea vor aprecia facilitățile de conferință și accesul la internet wireless și, de asemenea, puteți profita de serviciul de spălătorie și de serviciile medicale. Este disponibilă parcarea pentru cei care sosesc cu mașina. La dispoziția dvs. se află un restaurant principal, un restaurant a la carte, lobby bar, piscină pentru adulți și piscină pentru copii, bar la piscină, centru SPA (sală de gimnastică, masaj, jacuzzi, saună, baie de aburi și salon de coafură).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.