Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Majestic Hotel & Spa


Descriere

Hotelul Majestic se află la 400 m de plaja cu nisip din Laganas și oferă camere cu aer condiţionat, TV LCD şi balcon cu vedere. Acest hotelul all inclusive are un centru spa cu baie turcească şi cadă cu hidromasaj.
Camerele hotelului sunt spaţioase, moderne și dotate cu uscător de păr şi TV prin satelit. Accesul la WiFi este oferit atât în ​​camere, cât şi în restul hotelului. Balcoanele spaţioase au vedere la piscină sau la peisajul rustic. Aerul condiţionat şi cutiile de valori sunt disponibile la un cost suplimentar.
Restaurantul Hotelului Majestic servește mâncăruri grecești și internaționale. Pentru mic dejun, prânz şi cină, hotelul oferă un bufet bogat cu diverse aperitive, salate, feluri principale, fructe proaspete şi deserturi. Puteţi savura băuturi răcoritoare şi alcoolice la barul principal şi la barul de la piscina hotelului.
Centrul spa are 500 m² și include o piscină interioară încălzită, o saună şi un duş cu efect de ploaie tropicală. Oaspeţii se pot bucura de masaje cu aromoterapie, tratamente faciale de înfrumuseţare, precum şi de tratamente pentru păr şi unghii. Aveți, de asemenea, la dispoziție o sală de gimnastică, precum și o piscină și un loc de joacă pentru copii.
Hotelul Majestic & Spa este situat foarte aproape de viaţa de noapte din Laganas. Portul și oraşul Zakynthos se află la 4 km de hotel. Aeroportul Internaţional Zakynthos este situat la 3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.