Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lesante Blu Hotel


Descriere

Situat în Tragaki, la 7 km de orașul Zakynthos, Lesante Blu Exclusive Beach resort are o zonă de plajă privată, piscine infinite și un centru spa. Membru al Leading Hotels of the World, acest hotel cu vedere la mare are 3 restaurante și 3 baruri. Hotelul oferă gratuit acces la internet WiFi și parcare privată.
Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele includ o zonă de relaxare unde vă puteți destinde după o zi plină. Camerele au baie privată. Pentru un plus de confort, proprietatea asigură halate de baie şi papuci.
Restaurantul Gaia servește un mic dejun american de tip bufet și mese de cină cu mâncăruri grecești și mediteraneene, iar Restaurantul Melia oferă un meniu à la carte cu preparate gourmet din bucătăria grecească și internațională.
Proprietatea găzduiește o recepţie cu program nonstop, un salon de coafură şi un magazin de suveniruri.
Oaspeții pot juca tenis la hotel și au la dispoziție un serviciu de închirieri de biciclete şi maşini. Tsilivi este la 3 km de Lesante Blu Exclusive Beach Resort Adults Only. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos din Zakynthos, situat la 9 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.