Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garden Palace Hotel


Descriere

Oferind piscină în aer liber şi restaurant, Hotelul Garden Palace este situat în satul Laganas şi oferă camere cu aer condiţionat şi cu balcon privat. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit. Proprietatea este la 100 de metri de plaja Laganas.
În sala de mic dejun este servit zilnic un bogat mic dejun tip bufet. Snack barul de la piscină şi restaurantul oferă preparate culinare din bucătăria grecească şi europeană. La barul hotelului se pot comanda băuturi răcoritoare.
Toate studiourile oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi balcon cu vedere la grădină şi la munte. Băile private au uscător de păr şi duş.
Hotelul Garden Palace oferă recepţie cu program nonstop, grădină şi bar. De asemenea, există şi alte facilităţi, precum un lounge comun.
Aeroportul Dionysios Solomos este situat la 3 km de proprietate. La o scurtă plimbare se găsesc taverne, magazine alimentare şi cafenele. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.