Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Denise Beach Hotel


Descriere

Există o plajă cu nisip chiar în fața plajei Denise, cu o mare potrivită pentru înot și copiilor, datorită suprafeței superficiale (există ape de mică adâncime pe o distanță de aproximativ 100 de metri de coastă).
În timpul zilei, puteți întâmpina dificultăți în a decide unde să mergeți mai întâi: să vă bucurați la soare lângă piscină, să vă minți la vederea mării fără sfârșit sau, probabil, să mergeți pe plajă și să vă așezați pe Nisip auriu? Cu toate acestea, și taverna de la malul mării, unde puteți savura arome tradiționale grecești sub sunetul valurilor, este o alegere la fel de bună ... .. să nu mai vorbim că puteți să fiți odihnit de o băutură răcoritoare la barul de pe plajă seara, relaxând în timp ce sunteți înfășurat de briza.
Există o plajă de nisip chiar în fața plajei Denise, cu o mare potrivită pentru înot și copiilor, datorită suprafeței superficiale (există ape de mică adâncime pe o distanță de aproximativ 100 de metri de coastă). Servicii oferite: piscina; piscina pentru copii; bar pe plajă; restaurant; barul de la piscină cu televiziune prin satelit; verande cu șezlonguri pentru plajă.
Există o cooperare strânsă cu birourile turistice, excursii, călărie, scufundări și închirieri de mașini.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.