Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castello Beach Hotel


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Înconjurat de grădini luxuriante, cu alei pavate cu piatră, Castello Beach Hotel se găseşte chiar pe plaja de nisip din Argassi, pe insula Zakynthos. Beneficiind de un minimarket şi de un snack-bar cu vedere la Marea Egee, hotelul oferă spaţii de cazare în sistem self-catering, dotate cu balcon privat. Bucurându-se de vederi la mare sau gradină, studiourile de la Castello sunt decorate simplu şi au aer condiţionat şi pardoseală din plăci ceramice. Fiecare spaţiu de cazare are chicinetă echipată cu frigider şi baie privată cu duş. Studiourile oferă, de asemenea, TV prin satelit, plită şi ustensile de bucătărie. Vă puteţi începe ziua savurând un mic dejun continental. O varietate de cafele, băuturi şi gustări uşoare vă pot fi, de asemenea, oferite pe tot parcursul zilei de snack barul de pe malul mării.
Facilităţile de petrecere a timpului liber includ o masă de biliard, o masă de tenis şi un loc de joacă pentru copii. Pe plaja de nisip din Argassi veţi găsi facilităţi pentru a putea practica o varietate de sporturi acvatice . În zonele publice ale hotelului veţi putea beneficia de Wi-Fi gratuit. Castello Beach Hotel este situat la 3 km de oraşul Zakynthos şi la 2,5 km de port. Aeroportul Internaţional Zakynthos se află la 6 km de hotel. Proprietatea oferă gratuit parcare privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.