Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capriccio Studios


Descriere

LOCALIZARE
Oraul Zakynthos se afla la 2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dionysios Solomos din Zakynthos, aflat la 3 km de proprietate. Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Centrul oraului Argassi este la 100 de metri.

FACILITATI
Capriccio Studios este o afacere de familie, iar proprietarii sunt la fata locului de la 8 dimineata pana la miezul noptii, ajutandu-va bucurosi cu orice aveti nevoie, precum si oferind sfaturi, conectandu-va cu activitati diverse, cum ar fi excursii, aranjarea de inchirieri auto si schimburi de bani, si va ofera informatii util.
In plus, sediul include un supermarket complet aprovizionat, unde puteti gasi orice aveti nevoie -
inclusiv paine proaspata si produse lactate, ziare si reviste internationale, vinuri si bauturi spirtoase de orice fel, tigari, schimb valutar, accesorii pentru vizita dumneavoastra la plaja. si multe altele.
Piscina si wellness: piscina pentru copii, piscina, piscina in aer liber, piscina in aer liber (deschisa in sezon), jucarii pentru piscina, Piscina, zona de mica adancime, sezlonguri sau paturi de plaja, umbrele de plaja, gard in jurul piscinei

RESTAURANT
Hotelul pune la dipozitie un bar si cafenea la proprietate.

CAMERE
Unitatile hotelului sunt echipate cu TV cu ecran plat. Toate camerele sunt dotate cu dulap si fierbator.
Studio triplu standard-(25 mp)-Acest studio are ustensile de bucatarie, chicineta si balcon.
Studio standard-(25 mp)-Acest studio are podea cu gresie/marmura i balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.