Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasată în Laganas (Zakynthos), la 100 m de plaja Laganas, California Beach Hotel este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la California Beach Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 3,2 km.


Plaje în vecinătate
Laganas Beach - 100 m
Agios Sostis Beach - 1,4 km
Cameo Island Beach - 1,5 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos - 3,2 km
Aerportul Kefalonia - 54 km
Aeroportul Araxos - 68 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Snack bar
Seif
Biliard
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Recepție non-stop
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Tv în spațiile comune
Parcare la proprietate

Locatie