Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Zante Park Hotel


Descriere

Hotelul de 4 stele Zante Park Resort & Spa este situat la numai 350 de metri de plaja din Laganas, cea mai faimoasă plajă a insulei Zakynthos. Hotelul oferă facilităţi moderne şi o varietate de activităţi de agrement.
Zante Park asigură camere spaţioase decorate elegant, prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit, seif şi balcon privat. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.
Zante Park Resort & Spa oferă numeroase activităţi în interior şi în aer liber. Oaspeţii se pot bucura de piscină, se pot relaxa la saună sau pot beneficia de masaje şi tratamente de înfrumuseţare, iar cei mai aventuroşi pot încerca sporturi acvatice sau călărie.
Zante Park oferă un mic dejun tip bufet, iar oaspeţii se pot bucura de arome internaţionale la restaurantul hotelului, care propune meniuri pentru copii şi pentru diete speciale. Restaurantul organizează nopţi tematice cu preparate din bucătăria italiană, chineză, grecească şi locală, iar oaspeţii hotelului Zante Park Resort & Spa au acces la un meniu à la carte.
Hotelul Zante Park este situat la 5 km de aeroport şi la 7 km de oraşul Zakynthos şi portul acestuia. Centrul oraşului Laganas, cu numeroase restaurante, baruri şi magazine, se află la mai puţin de 800 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.