Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Galaxy Hotel


Descriere

Hotelul Galaxy face parte din grupul hotelier BW Premier Collection și se află într-un loc ideal, la 500 m de plaja Laganas. Hotelul este înconjurat de grădini frumoase și are recepție cu program nonstop. Accesul WiFi este gratuit în toate zonele proprietății.
Hotelul Galaxy oferă numeroase facilități în aer liber și în interior, cum ar fi baruri și restaurante, un loc de joacă pentru copii, zone de lounge cu jocuri, piscine și sporturi acvatice. De asemenea, la cerere, în grădinile spațioase ale hotelului pot fi organizate ceremonii de nuntă.
Toate camerele spațioase ale hotelului au TV prin satelit, aer condiţionat, frigider şi balcon cu vedere. Grădina de pe acoperiș oferă vedere frumoasă la golful Lagana.
Laganas, cea mai cunoscută staţiune de pe insulă, pune la dispoziție pe lângă frumoasa sa plajă cu nisip și o gamă largă de magazine, activități pe timpul zilei, facilități de divertisment, baruri și restaurante elegante. Portul Zakynthos se află la mai puțin de 6 km de Hotelul Galaxy. Aeroportul Zakynthos este situat la 8 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.