Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astir Palace Hotel


Descriere

Hotelul de 4 stele Astir Palace, situat chiar pe plaja cu nisip Laganas, oferă o piscină în aer liber, o terasă la soare cu șezlonguri și un snack bar amplasat lângă piscină. Printre facilități se numără, de asemenea, un restaurant cu vedere la mare și accesul gratuit la conexiunea WiFi în unele zone publice.
Camerele de la Astir au aer condiționat, seif, frigider, radio/televizor și balcon. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.
Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat oferit zilnic la restaurantul hotelului, unde se pot savura și preparate locale și internaționale, la prânz sau cină. De asemenea, pe parcursul zilei barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare, înghețată, preparate ușoare și cocktailuri.
Centrul orașului Laganas, unde există o varietate de baruri, minimarketuri și restaurante, se află la 800 de metri de Astir Palace. Orașul Zakynthos este situat la 10 km, iar Aeroportul Internațional Dionysios Solomos din Zakynthos se află la 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.