Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arion Resort Hotel


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Arion Resort se află în localitatea Vasilikos de pe insula Zakynthos, la numai 250 m de celebra plajă Banana. Proprietatea oferă o piscină în aer liber şi o piscină separată pentru copii, facilităţi de hidromasaj, un centru de fitness şi un loc de joacă. Camerele de la Arion Resort sunt decorate cu gust şi au TV cu plasmă cu canale prin satelit, ceainic electric şi seif. Toate băile includ duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Proprietatea furnizează prosoape de piscină. Aveți, de asemenea, la dispoziție WiFi gratuit și cutie de valori.
Restaurantul Med servește mâncăruri mediteraneene fine, în stil bufet, pentru mic dejun și cină. Restaurantul à la carte oferă o varietate de preparate din bucătăria tradiţională a insulelor Ionice. Barul plin de viață Milos pune la dispoziție o varietate de vinuri locale. Proprietatea are și un loc de joacă pentru copii. Arion Resort este o bază perfectă pentru explorarea insulei, aflându-se la mai puțin de 2 km de mai multe alte plaje și la 12 km de orașul și Aeroportul Zakynthos. Parcarea privată a proprietății este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.