Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage Resort


Descriere

Mirage Resort este situat in Viseu de Sus,in regiunea istorica Maramures. Hotelul are o terasa, iar oaspetii se pot bucura de mese la restaurant. Proprietatea ofera acces gratuit la internet WiFi si o parcare privata gratuita.
Toate camerele acestui hotel au aer conditionat si TV cu ecran plat, iar unele au zona de relaxare unde va puteti destinde dup o zi plina. Anumite unitati de cazare ofera vedere la piscina sau la gradina. Camerele au baie privata. Pentru un plus de confort, sunt puse la dispozitie articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Mirage Resort pune la dispozitie sali de conferinte si de banchet cu dotari complete. Oaspetii beneficiaza de acces la piscina sezoniera a parcului acvatic la un cost suplimentar. Parcul acvatic include sezlonguri, umbrele de soare, un bar la piscina si un tobogan de apa pentru copii.
Receptia proprietatii are program nonstop. Printre numeroasele atractii din zona se numara celebra Mocanita, tren cu aburi pe linie ingusta. Gara este la doar 3 km de Mirage Resort. De asemenea, oaspetii se pot bucura de activitati precum drumetii, ciclism sau pescuit.
Muzeul Nobilimii Maramuresene este la doar 2,5 km de proprietate. Cascada Cailor se gaseste la 34 km. Manastirea Birsana este la aproximativ 42 km. Cimitirul Vesel din Sapanta se afla la 79,2 km, iar orasul Sighetu Marmatiei este la 61,6 km. Aeroportul Cluj se gaseste la 155 km de Mirage Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.