Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gabriela 2*


Descriere

Hotelul Gabriela se afla in zona Maramureului, la 1,5 km de centrul oraului Vieu de Sus i la 2 km de calea ferata istorica a trenului mocanita. Proprietatea ofera cazare i WiFi gratuit.
Camerele moderne ale hotelului sunt dotate cu TV prin cablu, minibar si baie. Oaspeii au dispoziie articole de toaleta gratuite si uscator de par. Unele unitai de cazare au balcon.
La un cost suplimentar, sunt disponibile facilitai de wellness i de spa. Acestea includ piscina interioara, sala de gimnastica, cada cu hidromasaj, baie turceasca, sauna uscata i salina.
Restaurantul a la carte al Hotelului Gabriela serveste preparate internationale si romanesti tradiionale. Proprietatea ofera, de asemenea, un bar si o terasa. Hotelul Gabriela are si sali de banchet unde se pot organiza evenimente private, inclusiv nunti.
In plus, proprietatea pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii si parcare privata gratuita. Zona de schi Borsa se afla la 23 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.