Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL THASOS, complet renovat in 2019, este situat intr-o zona linistita a statiunii Venus, la 400 m distanta fata de plaja. Acesta dispune de 131 camere duble si triple.
O vancata linistita, dar nu plictisitoare!

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Daca ati ales statiunea Venus, inseamna ca v-ati dorit o vacanta linistita, departe de aglomeratia marilor statiuni de pe litoral. La hotel Thasos aveti toate sansele sa petreceti o vacanta reusita la malul marii. Acesta va asteapta cu o atmosfera relaxanta, cu un aer nou si tot confortul de care ai nevoie, fie ca veniti cu familia, insostit de prieteni, in cuplu sau singuri.
Ce care intr-o zi nu isi doresc sa mearga la plaja, vor putea petrece timpul in gradina hotelului.
Internetul este gratuit pe intreaga suprafata a proprietatii.
Este permis accesul cu animale de companie de talie mica, 35 lei/zi

MASA: restaurant propriu. Acesta se afla la 15 m distanta fata de hotel.
Micul dejun obligatoriu, in regim bufet suedez
In perioada 23.07 - 22.08.2021 obligatoriu mic dejun+cina.
Cina in sistem fisa cont in valoare de 60 lei/persoana/zi
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE NU INCLUD MASA PENTRU COPIII 0 - 12 ANI.


Dotari camere
Camerele duble, ideale pentru cupluri, au pat matrimonial, baie proprie, TV, aer conditionat, mini frigider, balcon, cu exceptia celor de la parter.
Camerele triple, ideale pentru familii sau grupuri de cate 3 prieteni, au pat matrimonial si unul single, baie proprie, TV, aer conditionat, mini frigider, balcon, cu exceptia celor de la parter.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 1 copil de la 0 - 6.99 ani - gratuit (in baza certificatului de nastere) in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar, pentru al doilea copil se achita 40 lei/zi;
- 7 - 11.99 ani - 60 lei/zi (nu include micul dejun) daca nu se solicita pat suplimentar. daca se doreste pat suplimentar se va alege varianta de camera tripla;
- peste 12 este considerat adult.
Micul Dejun:
- copiii cu varsta de pana la 3 ani beneficiaza de mic dejun gratuit, daca parintii au optat pentru pachet cu mic dejun inclus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.