Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Cormoran


Descriere

Complexul Cormoran ofera o gama larga de servicii, atat celor mai impatimiti pescari cat si celor care vin doar sa gaseasca o oaza de liniste: baruri, restaurante, sali de conferinta, centru internet, sala fitness, salon mic dejun, piscine, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, fotbal), centru de echitatie, biliard, tenis de masa, sauna, baza nautica proprie (salupe 2 - 50 locuri, salupe rapide - motoare de la 50-225 Cp, barci cu motor 15 Cp, barci cu vasle).


Complexul turistic cuprinde:



- Pensiunea Cormoran cu 5 camere duble si 3 camere triple recent renovate, mobilate cu gust, oferind o ambianta placuta, dotate cu grup sanitar propriu (apa calda in permanenta) si incalzire centralizata.



- Hotelul Cormoran are o capacitate de 34 camere duble si 2 garsoniere cu jacuzzi; camerele sunt dotate cu aer conditionat, dus/wc propriu, telefon international, Tv satelit.



- 10 Vile tip A compuse din 4 camere, fiecare camera cu 2 paturi, canapea extensibila, grup sanitar propriu, (posibilitati de cazare pana la 4 persoane/camera), Tv, aer conditionat.



- 4 Vile tip B compuse din cate 2 apartamente - fiecare apartament cu 2 dormitoare, 2 camere de zi cu cate 2 canapele extensibile, 2 grupuri sanitare, aer conditionat, Tv satelit, frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.