Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Dome Hotel


Descriere

Acest hotel luxos de 4 stele superioare oferă camere spaţioase şi elegante și vedere magnifică la Alpii Ötztal. În plus, aici veți găsi singurul izvor termal din vestul Austriei.
Arhitectura spectaculoasă a Hotelului Aqua Dome se integrează armonios în cadrul natural înconjurător. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la zona mare de wellness a hotelului, unde există facilități spa ce ocupă o suprafață de 2 hectare.
Oaspeții au la dispoziție numeroase posibilități de relaxare și agrement, proprietatea oferind o zonă spa în aer liber, o peluză mare pentru plajă, saune, tratamente de înfrumusețare, un centru de fitness şi un spaţiu destinat copiilor şi familiilor, Alpen Arche Noah.
Restaurantele cu un decor elegant servesc preparate din bucătăria regională și internațională, precum și mâncăruri sănătoase. Oaspeții se pot delecta cu băuturi în lounge, la bar şi la barul de vinuri plăcut, care are un șemineu și canapele din piele.
Aqua Dome Hotel & Tirol Therme Längenfeld oferă o zonă acvatică separată pentru copii şi familii, care include 2 piscine mari şi un tobogan cu apă uriaș. În plus, familiile pot să se distreze în camerele de joacă.
Parcarea subterană este disponibilă gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.