Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Irini Hotel


Descriere

Situată în Heraklion, Irini Hotel este o proprietate de 3 stele care oferă unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele de la Irini Hotel au în dotare aer condiționat și Tv. În camere există baie cu duș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Irini Hotel.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 3,5 km.

Cele mai apropiate atracții de Irini Hotel sunt: Loggia - 200 m, Heraklion Venetian Harbour - 200 m, Koules - 200 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Lift
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Aer condiționat
Recepție non-stop
Baie cu duș
Terasă
Cameră pentru bagaje
Tv în spațiile comune
Camere pentru nefumători
Curățenie în cameră - zilnic
Zonă pentru fumători
Facilități business - fax/ copiator - cu plata