Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue View Superior Suites


Descriere

Situată în Limenaria (Thassos), această proprietate de 3 stele are acces imediat la plajă și oferă piscină exterioară, cu șezlonguri și umbrele de soare. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Blue View Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare are frigider.

La Blue View Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând darts.

Blue View Hotel are acces imediat la o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala, situat la o distanță de 33 km.

Cele mai apropiate atracții de Blue View Hotel sunt: Biserica Sf. Maria - 8,6 km, Mănăstirea Înălțării - 8,6 km, Mănăstirea Arhanghelului Mihail - 12,0 km.


Restaurante:
Elia Restaurant - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Darts
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Plajă publică
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Plajă
Acces imediat la plajă
Parcare pe stradă
Parcare la proprietate
Acces imediat plajă

Locatie