Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Costa Atlantis


Descriere

Situat in partea de nord a insulei Tenerife, in Puerto de la Cruz cu vederi uimitoare catre mare si El Teide, hotelul are o locatie excelenta pentru a vizita orasul si plajele locale si esre recomandat atat turistilor veniti in vacanta cat si celor care calatoresc in interes de afaceri.

Localizare
Hotelul este localizat la 150 de metri de Lago Martianez, in centrul orasului Puerto de la Cruz.

Distante
- 150 m de Lago Martianez
- 90 km de aeroportul Tenerife Sud
- 27 km de aeroportul Tenerife Nord

Puncte de interes
- Loro Parque
- Siam Park
- Jungle Park
- Parcul National Teide

Atu-uri
- Centru SPA
- Aproape de plaja
- Localizat in centrul orasului Puerto de la Cruz

Facilitati hotel
Hotelul dispune de servicii si facilitati precum: receptir 24 h, acces internet wireless gratuit in camere si spatiile comune, servicii medicale la cerere si contra cost, servicii de spalatorie, masaje si tratamente corporale, maichiura si pedichiura, sezlonguri si umbrele in jurul piscinei, rent a car, restaurant bufet, bar la piscina, lounge, piscina exterioara cu acces direct din promenada, parcare interioara (contra cost), camera pentru bagaje, 6 Sali de conferinte si evenimente, centru SPA si fitness.

Tipuri de camere
- Sol room
- Sol room sea view
- Sol room teide view
- Xtra room sea view
- Xtra room panoramic sea view
- Xtra sol family room
- Family room

Dotari camere
Toate camerele ofera serviciile si facilitatile necesare pentru un sejur de neuitat si sunt dotate cu acces internet wireless gratuit, TV cu ecran plat si programe prin satelit, seif (contra cost), incalzire, uscator de par, baie complet utilata, terasa cu vedere uimitoare asupra marii sau muntelui Teide.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie