Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL SUN BEACH APARTMENTS


Descriere

Apartamentele Sol Sun Beach sunt localizate in fata plajei, pe Paseo Maritimo, cu acces directa la Plaja Fanabe. Sunt situate langa statiunea Costa Adeje, considerata una dintre cele mai moderne si linistite statiuni din Tenerife, cu magazine, restaurante, baruri si cluburi.

Distante
-> 10 km de aeroportul Tenerife Sud
-> 85 km de aeroportul Tenerife Nord

Facilitati hotel
Ideal pentru vacante in familie sau cu prietenii, Sol Sun Beach detine apartamente cu unul sau doua dormitoare si studio-uri, restaurante, pool snack lounge bar, acces internet wireless gratuit, internet corner cu 2 computere, piscina exterioara inconjurata de gradini tropicale si incalzite in timpul iernii, programe de animatie si muzica live.
Alte facilitati: receptie deschisa 24 h, acces internet wireless gratuit in hotel, servicii medicala la cerere si contra cost in apropiere de hotel, spalatorie cu masina de spalat si uscator, 2 cabine telefonice, sezlonguri si umbrele la piscina, inchirieri masini, birou de schimb valuar, seif contra cost, masaj contra cost.

Tipuri de camere
-> Studio
-> Studio pool view
-> Studio sea view
-> Studio side sea view
-> One bedroom apartment
-> Two bedroom apartment
-> Apartment pool view
-> Apartment sea view
-> Apartment partial sea view

Dotari camere
Sol Sun Beach Apartments detine studiouri si apartamente cu unul sau doua dormitoare, spatioase, luminoase si primitoare, cu vederi catre mare, gradina sau piscina. Camerele sunt dotate cu TV LCD, acces internet Wi-Fi gratuit, seif si telefon contra cost, baie complet echipata, uscator de par, bucatarie cu frigider, cuptor, toaster si ibric pentru ceai sau cafea, ventilator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.