Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cosmopolita Boutique Hotel

Descriere

Cosmopolita Boutique Hotel se afla in Timisoara, la 12 minute de mers pe jos de Bastionul Theresia si ofera un lounge comun, un bar si parcare privata gratuita. Acest hotel de 4 stele ofera Wi-Fi gratuit, o receptie deschisa non-stop si un centru de afaceri. Hotelul se afla la 2,9 km de Catedrala Mitropolitana din Timisoara si la 3,7 km de Muzeul Satului Banatean. Toate camerele ofera dulap pentru haine, au televizor cu ecran plat, climatizare si o baie proprie cu articole de toaleta gratuite. Unele camere speciale de la aceasta proprietate va vor oferi si un balcon. Unitatile includ un birou si un ibric electric.
Printre punctele de atractie populare situate in apropiere de Cosmopolita Boutique Hotel se numara Domul Romano-Catolic Sfantul Gheorghe, Castelul Huniazilor si Iulius Mall Timisoara. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, situat la 9 km de acest hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.