Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Moonlight Hotel


Descriere

Situat la aproximativ 10 metri de o plajă privată şi la 1 km de centrul staţiunii Sveti Vlas, Hotelul Moonlight oferă acces gratuit la internet WiFi, piscină în aer liber şi piscină interioară şi o recepţie deschisă nonstop. Proprietatea pune la dispoziţie o parcare privată subterană gratuită, iar la 3 minute de mes pe jos este o staţie de autobuz.
Toate unităţile de cazare de la Moonlight oferă aer condiţionat, baie privată cu duş şi cadă şi au balcon. De asemenea, includ frigider şi TV prin satelit. În plus, unele oferă şi vedere la Marea Neagră.
Oaspeţii hotelului se pot relaxa în centrul spa al hotelului, care cuprinde o saună, cadă cu hidromasaj şi baie de aburi. La cerere sunt disponibile servicii de masaj.
Proprietatea include bar la piscină şi un restaurant à la carte, care serveşte preparate din bucătăria bulgară. Zilnic este disponibil un mic dejun tip bufet. La mai puţin de 100 de metri se află un magazin alimentar.
Staţiunea Sunny Beach este la aproximativ 4 km, iar oraşul antic Nesebar se află la 10 minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.