Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ihotel Sunny Beach


Descriere
iHotel Sunny Beach este un hotel de familie cu adevărat modern şi elegant, situat la numai 100 de metri de plaja cu nisip. Înconjurat de grădini pline de verdeaţă şi o atmosferă relaxantă, acest hotel reprezintă o oază în Sunny Beach, fiind locul potrivit pentru cei care caută o vacanţă alături de familie. Proprietatea asigură o umbrelă de soare şi 2 şezlonguri gratuite pentru fiecare cameră pe plaja cu nisip, precum şi un mic parc acvatic pentru copii, amenajat la piscină.
Noile tehnologii inteligente şi platforma online îi ajută pe oaspeţi să se bucure şi să profite la maximum de soluţiile inovatoare oferite de hotel, printre care Smart TV, cheie electronică pentru a deschide camera şi o aplicaţie online pentru rezervarea de servicii şi activităţi în hotel. Puteţi afla când e programată următoarea clasă de fitness, puteţi apela la room service sau puteţi citi online meniul gourmet al zilei. Oaspeţii sunt încurajaţi să folosească ecranele tactile interactive care le oferă informaţii la recepţie şi în zona holului. Conexiunea WiFi de mare viteză este disponibilă în toate zonele hotelului şi în camere.
Oaspeţii au la dispoziţie tratamente wellness în centrul spa cu piscină interioară încălzită, pot practica şedinţe de meditaţie în centrul PaKua şi pot face sport în sala de fitness. Oaspeţii mai tineri se pot distra la clubul pentru copii. Piscina în aer liber, cu adâncimi diferite şi înconjurată de verdeaţă, este locul ideal pentru a vă bucura de soare şi de apă.
Există şi o echipă de animaţie.
Oferta all inclusive include micul dejun, prânzul şi cina la restaurantul principal tip bufet "Staffron", cu bucătărie deschisă, spectacole şi bufete tematice - seri cu grătar, mediteraneene, asiatice, americane, italieneşti, bulgăreşti şi Tex-Mex. În plus, aveţi la dispoziţie un colţ cu pizza şi gustări, un restaurant francez à la carte, un bar cu îngheţată lângă piscină, un bar în hol şi un program de animaţie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.