Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESUN BERULIA


Descriere

Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Situat intr-o gradinacu vegetatie mediteraneana, chiar langa plaja Berulia din Brela, SENTIDO Bluesun hotel Berulia a fost renovat complet in 2017 si pune la dispozitie 3 restaurante si 2 terase mobilate, cu piscina in aer liber. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in toate zonele. Toate camerele de la Berulia ofera aer conditionat, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie privata cu dus, uscator de par si balcon. Personalul de divertisment ofera o gama de programe de animatie pentru copii si adulti, care se desfasoara in gradina cu vegetatie, chiar lang plaja. Puteti sa jucati minigolf sau sau sa va relaxati la zona de fitness.
Posejdon este o taverna dalmata autentica, unde puteCi savura mancaruri din bucataria locala traditionala. Restaurantul Puz are terasa pe plaja si serveste specialitati din peste si carne la grstar. Barul de la piscina ofera o selectie de mancaruri tapas.
Statiunile Brela si Baska Voda sunt la 5 minute de mers pe jos de SENTIDO Bluesun hotel Berulia. Proprietatea organizeaza excursii de o zi la Parcul Natural Biokovo, Split, Dubrovnik Ci alte destinaCii.
Orasul Makarska este la 12 km de hotel, iar orasul Split se afla la 50 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.