Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ursina Ensana Health SPA Hotel


Descriere

Ensana pune un accent semnificativ pe rasfatul oaspetilor sai, pe imbunatatirea starii lor de sanatate, dar si pe preventie. De aici si ofertele grupului hotelier care ofera o combinatie de activitati de fitness si intinerire.Portofoliul de hoteluri din cadrul grupului Ensana este extrem de variat si ofera servicii de top, care se potrivesc oricarui buget. Portofoliul include o gama larga de proprietati istorice, renumite si foarte frumoase, inclusiv bai romane, ce dateaza din 1896.

Despre Ursina Ensana Health Spa Hotel , Sovata - prezentare hotel, facilitati si servicii oferiteLocalizare : Ursina Ensana Health Spa Hotel este situat in inima Transilvaniei, in statiunea balneara Sovata,la doar 300 de metri de Lacul Ursu.Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Targu Mures, situat la 51 km.

Cazare : Clasificat la categoria de 3 stele Ursina Ensana Health Spa Hote sta la dispozitia oaspetilor cu 144 de camere standard si superiore.Toate camerele sunt dotate cu dulap, TV cu ecran plat,aer conditionat, baie privata cu cada si dispun de balcon cu vedere la lac.

Facilitati generale : restaurant,bar, piscina interioara si centru spa,pool bar, 3 sali de intrunire

Servicii de masa : Restaurantul proprietatii ofera o varietate de preparate cu specialitai transilvanene i internaionale,meniu fix.Pe timpul verii se serveste masa si pe terasa.

SPA : 2 bazine cu apa sarata si dulce, baie alternant Kneipp, saun finlandez, biosaun, zon de relaxare
- baza de tratament: bio cu namol/apa sarata/plante, aplicatii parafin, masaje medicale, electroterapie, hidroterapie, gimnastic functional/medical, elongatii subacvale
- tratamente impotriva afectiunilor aparatului locomotor, reumatism, artrita, recuperare.

Aici nu se vor efectua tratamente ginecologice!
- aici vom face tratamente doar impotriva afectiunilor aparatului locomotor - reumatism, artrita, recuperare.

Nu se vor efectua tratamente ginecologice si antialergie (aerosoli), acestea ramanand doar exclusiv in baza de tratament 4*!
Advertisment : Clientii Ursina vor avea acces doar la SPA-ul propriu al Ursinei (fara acces la spa 4*), dar, asa cum a fost si la vechiul Faget, in perioada de vara vor avea acces la strandurile Lac Ursu si Alunis
- toate cele trei hoteluri sunt interconectate cu pasarela si tunel subteran, deci clientii Ursina de ex. pot trece in centrul de conferinte sau spa din Sovata fara sa iasa din complex (in Bradet pe o pasarela, de acolo printr-un tunel incalzit in Sovata)

Observatii : Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se percep taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.