Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bulevard


Descriere

In inima impresionantului oras medieval Sighisoara, HOTEL BULEVARD redefineste stilul si confortul superior printr-un farmec aparte. O combinatie uimitoare intre stil vechi si nou.
Spectaculoase, luminoase, spatioase si extrem de curate, cele 15 camere si suite imbina stilurile arhitecturale clasice si cele moderne si se diferentiaza printr-un decor elegant, creand astfel o atmosfera cu adevarat unica.
Dotari si servicii
Rupt dintr-un decor pitoresc, intr-o cladire construita in secolul al XIX-lea, Hotelul Bulevard este situat la doar 3 minute de faimosul Turn cu Ceas.
Veti iubi, cu siguranta, aceste elemente unice, arhitectura deosebita si eleganta clasica, rupte din lumea orasului Sighisoara Daaltadata.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu
Dotari camere
Camerele au o zona de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o cutie de valori si o baie cu dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Unele camere includ si o canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.