Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE Remal Beach Resort


Descriere

Resortul Sunrise Remal Beach este situat la 20 km de centrul orașului Neama Bay și la doar 7 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh. Resortul dispune de recifi si ofera posibilitatea de scufundari si sporturi nautice. Printre numeroasele facilitati ale acestuia se remarca: 5 piscine in aer liber, plaja privata amenajata, 9 restaurante (cu specific divers - italian, oriental, mexican, international, asiatic, indian, mediteraneean si egiptean), numeroase baruri (pool bar, lobby bar, shisha bar) ai facilitati pentru copii (piscina. club). Camerele resortului sunt dotate cu minibar, aer conditionat, telefon, TV, WIFI, baie cu dus sau cada, uscator si halate de baie. Camerele au terasa sau balcon, cu vedere la mare/ piscina sau gradina.

Localizare

Resortul Sunrise Remal Beach este situat la 20 km de centrul orașului Neama Bay și la doar 7 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh.

Facilitati hotel

Resortul dispune de recifi si ofera posibilitatea de scufundari si sporturi nautice. Printre numeroasele facilitati ale acestuia se remarca: 5 piscine in aer liber, plaja privata amenajata, 9 restaurante (cu specific divers - italian, oriental, mexican, international, asiatic, indian, mediteraneean si egiptean), numeroase baruri (pool bar, lobby bar, shisha bar) ai facilitati pentru copii (piscina. club).

Facilitati camere

Camerele resortului sunt dotate cu minibar, aer conditionat, telefon, TV, WIFI, baie cu dus sau cada, uscator si halate de baie. Camerele au terasa sau balcon, cu vedere la mare/ piscina sau gradina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.