Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Grand Sharm Resort


Descriere

Situat la malul mării, la marginea platoului Om El Seid în Sharm el-Sheikh, acest hotel de 5 stele oferă camere cu balcon privat. Hotelul pune la dispoziţie o piscină în aer liber și o plajă privată.
Camerele cu aer condiționat de la Royal Grand Sharm au TV prin satelit, minibar și baie privată. Acestea au vedere panoramică la piscină, la grădinile amenajate sau la Marea Roșie.
Royal Grand oferă posibilitatea de a practica sporturi nautice, precum scufundări și snorkelling. Oaspeţii pot beneficia de un masaj de relaxare la centrul spa, care are, de asemenea, o baie turcească, o saună şi un centru de fitness.
Restaurantul Caravanserai oferă o atmosferă relaxantă și un bufet cu delicatese locale. Salate proaspete şi specialităţi din fructe de mare sunt servite la Gulf Stream, barul de la piscină.
Royal Grand Sharm este la 10 minute de mers pe jos de Il Mercato și Phantasia Land. Centrul oraşului Sharm el Sheikh, cu renumitele sale bazaruri tradiţionale, este la doar 15 minute cu maşina de la hotel. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.