Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh


Descriere

Complexul de scufundări Four Seasons Resort de la Marea Roşie este situat pe coasta unui deal din Sharm El Sheikh. Pune la dispoziţie 4 piscine, 5 restaurante, 3 lounge-uri şi un centru spa. Complexul oferă activităţi de snorkeling şi scufundări subacvatice.
Toate unităţile de cazare de la Four Seasons au balcon sau terasă cu vedere la Marea Roşie, la grădină şi la complex. Fiecare cameră oferă o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat şi minibar. Vila pune la dispoziție o piscină privată cu o terasă cu şezlonguri.
Four Seasons oferă o experienţă culinară excelentă, combinând preparate din bucătării variate, de la cea mediteraneană până la cea italienească. Oaspeţii pot savura specialităţi europene la Al Waha Pool Bar, care oferă vedere la piscină. Aveţi, de asemenea, la dispoziţie o varietate de lounge-uri cu vedere spectaculoasă, în care puteţi savura băuturi.
Centrul spa de la Four Seasons oferă o serie de opțiuni de relaxare, inclusiv masaje corporale şi tratamente faciale. Oaspeții au la dispoziție şi o sală de gimnastică modernă cu echipamente cardio de ultimă generaţie, precum şi un salon de înfrumuseţare.
Complexul Four Seasons Sharm El Sheikh este situat la 25 de minute de mers cu maşina de golful Naama. Vechiul Sharm, cu pieţele sale tradiţionale, se află la 40 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Sharm El Sheikh este situat la 15 minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.