Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Laguna Vista Resort


Descriere

Albatros Laguna Vista Resort este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Sharm el Sheikh, și oferă plajă privată, 7 piscine în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Albatros Laguna Vista Resort includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 333 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele de la Albatros Laguna Vista Resort sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Albatros Laguna Vista Resort oaspeții au la dispoziție 4 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate zilnic. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 6 baruri sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Albatros Laguna Vista Resort oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și 7 piscine exterioare unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Albatros Laguna Vista Resort amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Albatros Laguna Vista Resort organizează spectacole cu muzică live, discotecă și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Albatros Laguna Vista Resort este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de snorkelling.

În grădina de la Albatros Laguna Vista Resort există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Albatros Laguna Vista Resort oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Albatros Laguna Vista Resort poate furniza informații turistice.

Albatros Laguna Vista Resort dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh, situat la o distanță de 8,2 km.

Cele mai apropiate atracții de Albatros Laguna Vista Resort sunt: Hard Rock Cafe Nabq Bay - 300 m, Golful Nabq - 1,7 km, Porto Sharm - 2,5 km.


Restaurante:
Soprano - Bucătărie: italiană, Meniu: bufet
Culina - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: bufet
Tagine - Bucătărie: orientală, Meniu: bufet
Food Court - Bucătărie: snacks, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Club pentru copii
Schimb valutar
Cafenea
Magazine
Seif
Fitness
Darts
Magazin de suveniruri
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Snorkelling - cu plata
Bibliotecă
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Aerobic
Discotecă - cu plata
Squash - cu plata
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Teren de tenis - cu plata
Sală de fitness
Wi-Fi camere - cu plata
Plajă - la 30 m
Prosoape de plajă
Mic dejun tip bufet
Volei pe plajă
Wi-Fi zone publice - cu plata
Muzică/ spectacole live
Piscină încălzită
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Karaoke - cu plata
4 restaurante
6 baruri
7 piscine exterioare