Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Dolphin


Descriere

Campingul Green Dolphin:
Este format din casute si locuri de campare: casuta are capacitate de 2 locuri (2 paturi), iar locurile de campare sunt pentru 1-3 sau 4-6 persoane (corturile sunt aduse de catre turisti).
Tarifele includ acces la partea sanitara comuna (dusuri externe / interne, toalete), linie Food (autoservire), Sunset Bar, Blanquita Club (discoteca), teren volei, teren fotbal, cinema in aer liber.
Tarifele nu includ taxa de acces in Delta Dunarii, plata acesteia fiind exclusiv in grija turistilor. Informatii suplimentare la adresa: https://ddbra.ro/
Accesul la Entertainment Center, Lotus Spa si Kids Club din cadrul Resortului Green Village se poate face doar cu acordul receptiei, contra cost.

Politica animale de companie: Campingul Green Dolphin accepta animale de talie mica / medie gratuit, cu confirmarea in prealabil din partea Prestatorului

Fumatul este strict interzis in camere, restaurant, cinematograf si in special in toate spatiile inchise!
Daca nu se respecta aceasta interdictie, se va achita o penalizare de 500 lei / persoana, pana la momentul decazarii.
Fumatul este permis doar in spatiile special amenajate.Fumatul si focul deschis este strict interzis! Pericol de incendiu!

Transferul

Tarifele standard nu includ transferul pana la complex. Acesta se tarifeaza separat.

Va rugam sa ajungeti la ponton cu 15 minute inainte de ora transferului, pentru a avea timp de imbarcare!

28.04 -30.09.2023

CURSA 1
Murighiol a Resort/Camping-tur 13:30 si retur la 10:30
CURSA 2
Murighiol a Resort/Camping-tur 17:30 si retur la 15:30

14.04 - 27.04.2023 si 01.10 -15.10.2023
CURSA 1
Murighiol a Resort/Camping-tur 13:30 si retur la 10:30
CURSA 2
Murighiol a Resort/Camping-tur 16:30 si retur la 14:30

Turistii au dreptul la transportul unui bagaj / persoana, de maximum 20 kg, respectiv un carucior de copii, acolo unde este cazul. Pentru bagajele care depaesc aceasta greutate, se va achita o taxa suplimentara de 10 lei / kg.
Nu ne asumam raspunderea pentru bagajele deja deteriorate.
Turistul are posibilitatea de a transporta 1 bicicleta sau echipamente de pescuit, doar cu informarea in prealabil a resortului / departamentului Rezervari, contra cost, la tariful de 60 lei / sens.
Turistul are posibilitatea de a transporta 1 animal de companie, in cutie speciala de transport pentru animale (sau in brate, pe propria raspundere), cu informarea in prealabil a resortului / departamentului Rezervari si plata tarifului aferent: 60 lei / animal / dus-intors.
Pentru animalele de companie se va achita o taxa suplimentara de acces in Green Village 4* Resort, respectiv 60 lei / noapte / animal de companie.In Green Dolphin 3* Camping, accesul animalelor de companie este gratuit.
Prestatorul isi rezerva dreptul de a refuza transportul unui bagaj mai mare de 20 kg / persoana, a bicicletei / caruciorului de copil / animalului de companie sau alte obiecte / echipamente care nu au fost mentionate in cererea de rezervare.
Turistul are posibilitatea de a stationa cu barca personala in zona Marina Bay a Resortului cu anuntarea Prestatorului cu cel putin 72 de ore inaintea cazarii. Taxa este de 60 lei / zi. Transportul femeilor insarcinate se face cu acordul medicului; in lipsa acestuia, turista isi asuma consecintele transportului avand obligatia sa semneze o declaratie pe propria raspundere.
Barcile au o capacitate minima de 2 locuri si maxima de 22 locuri; acestea vor fi alocate in functie de numarul turistilor inscrisi pentru cursa respectiva.
Barcile pot fi acoperite sau descoperite; nu putem garanta ambarcatiuni acoperite pentru toate cursele.
In cazul solicitarilor de transport exclusiv al bagajelor, de la o alta locatie de sosire in Sfantu Gheorghe, la unitatea de cazare din Green Village 4* Resort / Green Dolphin 3* Camping, serviciul este disponibil cu confirmare prealabila, la tariful de 60 lei / camera / sens.
Indiferent de anotimp, recomandam turistilor o vestimentatie adecvata conditiilor meteo si deplasarii in viteza pe apa.
Din motive de siguranta, copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 2.99 ani trebuie sa fie tinuti in brate de catre parinti / adulti pe toata durata transportulu

Conditii:
. Dupa lasarea serii, nu se mai opereaza transporturi.
2. Durata transportului cu barca este de aprox. 60-70 de minute.
3. Modificarea cursei se poate face numai cu acordul Prestatorului cu minimum 72 ore inaintea cazarii.
4. Nu sunt luate in calcul modificarile cursei facute in ziua transportului.
5. Turistii sunt rugati sa ajunga la pontonul de imbarcare cu 15-30 de minute inainte de ora transportului.
6. Din respect fata de ceilalti turisti, barca va astepta maximum 15 minute dupa ora stabilita.
7. Pentru oaspetii care au pierdut Cursa # 1 de transport, exista 2 alternative, in limita disponibilului:
fie vor fi transportati la Cursa # 2, insa au prioritate turistii care erau confirmati pentru aceasta cursa
fie vor plati un transport special pentru ei (cu un cost suplimentar de 600 lei / barca / sens pentru 1-3 persoane sau 825 lei / barca / sens pentru 4-5 persoane) in limita disponibilitatii.

Atentie! Ambarcatiunea care va efectua transportul special va ajunge in aproximativ 60 de minute la Murighiol.

LOCUL DE IMBARCARE SI INDICATII DE DRUM
Autoturismele personale pot fi lasate in parcarea STAR 2000 din Murighiol (este o parcare cu plata, care nu se afla in proprietatea Green Village 4* Resort). Plata se efectueaza la plecare, la casieria parcarii, in baza cartelei de acces primita la sosire. Atentie! Nu exista posibilitatea rezervarii locurilor de parcare!
Coordonate GPS: 450236.9N 291129.0E (45.043595, 29.191396) sau Waze - Parcare Star 2000 Murighiol.
Numar de contact (apelabil numai in ziua transportului): 0731.818.534 (Receptia Green Village).

Tarifele nu includ taxa de promovare turistica (1% din tariful net de cazare) in
conformitate cu HCL nr. 5/20.01.2017, aceasta urmand a fi achitata la Receptia
Resortului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie