Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Estreya Palace Hotel

   Sf Constantin si Elena


Descriere

Situat la 400 de metri de plajă şi la 200 de metri de magazinele din centrul staţiunii Sf. Constantin şi Elena, Hotelul Estreya Palace combină decorul modern cu elemente tradiţionale de design. Acesta oferă o piscină termală interioară cu apă minerală, o piscină sezonieră în aer liber cu apă minerală şi un centru spa generos.
Toate camerele de la Estreya Palace oferă aer condiţionat, TV prin cablu şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Au balcon cu vedere la grădina amenajată.
Oaspeţii pot gusta specialităţi bulgăreşti, precum şi mâncăruri internaţionale la restaurantul à la carte sau pot comanda băuturi în timp ce răsfoiesc presa în barul din hol.
Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie un loc de joacă pentru copii, precum şi o mică zonă la piscină, iar personalul de divertisment asigură buna dispoziţie a tuturor. Se oferă facilităţi gratuite de darts şi tenis de masă.
În întregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Staţiunea Nisipurile de Aur se află la 10 km, iar oraşul Varna, precum şi gara şi autogara, se află la 8 km de Estreya Palace. Mănăstirea Aladzha, construită într-o peşteră, este un popular punct de atracţie pentru turişti şi se află la 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.