Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEMIRAMIS - Safir Blue Resort


Descriere

Cleopatra Resort este este alcatuit din 3 hoteluri CLEOPATRA, NARCIS, SEMIRAMIS

Cele 3 hoteluri dispun de o curte comuna cu peste 1 hectar de gazon, o piscina generoasa de peste 1.500 mp, precum si de o plaja privata de peste 5.000 mp.

Piscine si plaja
Piscina principala exterioara este una dintre cele mai frumoase din zona, avand o suprafata de 1500 mp si un design modern.
Va puteti relaxa pe sezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau puteti profita plaja privata care este disponibila la iesirea din curtea resortului.
Copiii se pot distra atat in piscina special conceputa pentru ei, cu o adancime maxima de 50 cm, cat si la piscina cu tobogane acvatice cu 2 canale, pentru cei mari.
Oaspetii Cleopatra Resort au la dispozitie in mod gratuit sezlonguri, umbrele si masute la plaja, in limita locurilor disponibile. Plaja privata este situata la aproximativ 50 m si dispune de beach bar gratuit.
Kids Club si Kids Park
Cleopatra Resort a pregatit pentru cei mai mici oaspeti ai sai o serie de experiente incantatoare, punandu-le la dispozitie alte mai multe spatii destinate exclusiv lor: un loc de joaca in interior si doua locuri de joaca in aer liber, unde se pot bucura de o multime de jocuri si activitati.
Parcare
Cleopatra Resort ofera GRATUIT locurile de parcare in limita disponibilitatii. Accesul autoturismelor in parcarile Cleopatra Resort va fi posibil incepand cu ora 13:00.
Descriere camere Hoteluri Narcis, Semiramis
Camerele duble standard sunt situate la parterul hotelului Narcis, dispun de paturi matrimoniale/twin, si nu dispun de balcoane. Hotelul Semiramis nu dispune de camere duble standard.Acet tip de camera NU permite pat suplimentar.
Camerele duble superioare sunt situate la etajele 1-5 ale hotelului Narcis, respectiv Semiramis si dispun de paturi matrimoniale/twin, precum si de balcoane.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, baie cu cabina de dus, cosmetice hoteliere, suport bagaje.
Servicii incluse (all inclusive):
Piscina pentru adulti; Umbrele si sezlonguri la piscina in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii); Parcare in limita locurilor disponibile; Locuri de joaca pentru copii; Piscina pentru copii; Piscina cu tobogane acvatice cu 2 canale; Animatori; Muzica live; Tenis de masa; Umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii); Internet WIFI; Beach Bar.
Servicii optionale (contra cost):
Sauna uscata, Sauna umeda, Cabinet masaj, Jacuzzi;
Bar lobby a la carte;
Servicii de masa all inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7.00 - 09:30
- pranzul se serveste zilnic intre orele 13:00 - 15:00;
- gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 -12:00; 16:30 -18:00
- cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00
- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 7:00 - 22:00.
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00 - 22:00;
- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (13:00 - 15.00) si cina (19:00 - 21:00);
Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate, acestea se servesc in pahare de unica folosinta (plastic/carton).
Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul (13:00 - 15:00), moment in care veiti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se efectueazaincepand cu ora 16:00. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 11:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.