Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEKO (fost AIDA)


Descriere

HOTEL NEKO 3* a fost renovat in 2020.
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 20 m de plaja.

Dotari generale: restaurant, parcare cu plata (35 de lei/zi), in limita locurilor disponibile, bar, terasa. Parter si 5 etaje, 2 lifturi.


Dotari camere: duble etaj (au balcon), duble parter (fara balcon), toate sunt dotate cubaie proprie cu dus, aer conditionat, mini racitor, tv led, wifi.


Masa: mic dejun bufet, suplimentul de demipensiune, respecitv de pensiune completa, este sub forma de fisa cont/ linie de autoservire.
Orar orientativ pentru masa: mic dejun 07:00-10:00, pranz 12:30-14:30, cina 19:00 - 21:00


IMPORTANT: suplimentul de demipensiune/ pensiune completa este calculat doar pentru adulti.


Facilitati copii: primul copil intre 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Pentru al doilea copil de aceeasi varsta, se achita suplimentul pt mic dejun si o taxa penru utilitati. Copiii intre 4-12 ani, achita mic dejun si taxa utilitiati.

Nu se accepta animale de companie.



Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.