Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lazart Hotel


Descriere

Amplasat chiar vizavi de centrul artistic Moni Lazariston, Hotelul Lazart oferă unități de cazare luxoase la doar 2 km de centrul orașului Salonic. Oaspeții pot petrece momente relaxante la piscina sezonieră în aer liber a hotelului sau la centrul spa, care include hamam și cadă cu hidromasaj. Camerele hotelului sunt decorate cu gust și au mobilier elegant, precum și podea cu parchet. Acestea sunt echipate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aparat de cafea espresso și seif. Toate camerele şi suitele oferă serviciu de menajeră de 2 ori pe zi şi room service nonstop. Oaspeții își pot începe ziua cu un bufet bogat de mic dejun servit zilnic lângă piscină. Preparate grecești și internaționale, acompaniate de o listă de vinuri atent selecționate pot fi savurate la cină la restaurantul elegant al hotelului. Barul Baroque Lounge servește o varietate de cocktail-uri și o selecție variată de băuturi spirtoase.
Facilitățile suplimentare includ 5 săli multifuncţionale cu o capacitate maximă de 1000 de persoane, centru de fitness, precum și recepție cu program nonstop. La cerere, oaspeții pot beneficia de tratamente de masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.