Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasată în Golden Sands, Lotos este o proprietate de 4 stele care are zonă de plajă privată, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Lotos includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Lotos sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Lotos oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Lotos amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Lotos organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Lotos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Lotos oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Lotos oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Lotos dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 18 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Lotos sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 700 m, Stradă cu cluburi de noapte - 1,4 km, Nisipurile de aur - centru - 1,5 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Club pentru copii
Schimb valutar
Restaurant
Seif
Fitness
Lift
Darts
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Teren de tenis - cu plata
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Saună
Seri cu cină tematică
Închiriere echipament tenis - cu plata

Locatie