Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Imperial Hotel and SPA, Riviera Holiday Club


Descriere

Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Golden Sands, și oferă plajă privată, piscină în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele de la Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 18 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Imperial Hotel And Spa, Riviera Holiday Club sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 800 m, Stradă cu cluburi de noapte - 1,3 km, Nisipurile de aur - centru - 1,4 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Club pentru copii
Schimb valutar
Magazine
Jacuzzi
Restaurant
Seif
Fitness
Lift
Magazin de suveniruri
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Teren de tenis - cu plata
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Cadă cu hidromasaj
Saună
Piscină încălzită
Business centre - cu plata

Locatie