Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dion Palace Resort and Spa


Descriere

Dion Palace, situat aproape de plaja din localitatea Litochoro oferă vedere deosebită la mare și la Muntele Olimp, precum și numeroase baruri și restaurante, 2 săli de conferințe dotate, 3 piscine în aer liber, o piscină pentru copii, facilități sportive și un centru spa modern, cu piscină interioară.
Oaspeții se pot bucura de elemente de confort modern, printre care se numără un TV prin satelit și accesul gratuit la internet wireless în intimitatea camerei. Aceștia își pot începe ziua cu un mic dejun gustos din partea casei. De la fereastra camerei se poate admira vederea uimitoare la mare, la Muntele Olimp sau la grădini.
La centrul de fitness cu dotări complete se poate consuma puțină energie. Oaspeții pot face o baie în piscina interioară sau în aer liber sau se pot relaxa, pur și simplu și pot face soare. Copiii se pot bucura de un program de agrement dedicat la mini-clubul de la Dion Palace.
Centrul spa de la Dion Palace oferă o mulțime de opțiuni pentru relaxare. Oaspeții pot beneficia de un masaj relaxant, la alegere, își pot îngriji corpul și mintea cu tratamente de wellness realizate cu apă vindecătoare chiar de la Muntele Olimp sau se pot relaxa în saună și în baia de aburi.
Seara se pot savura preparate culinare à la carte la unul dintre restaurantele de înaltă calitate de la Dion. Înainte de a se îndrepta spre clubul complexului pentru a dansa seara târziu oaspeții se pot relaxa la bar savurând o băutură.
Dacă aceștia nu doresc să părăsească Dion Palace, plaja se află la doar câțiva pași. Oaspeții pot vizita riviera Olimpului, pot face o excursie la Muntele Olimp și pot descoperi așezările tradiționale și siturile arheologice din zonă. Centrul localității Litochoro se află la doar 8 km, iar Dion Palace pune la dispoziție șoferilor o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.